Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

IT'S JUST ME

12.7.2015

OLD TOWN TALLINN

Pienen päivän mittasen reissun verran tutustumista Tallinnan kauniiseen vanhaan kaupunkiin
Tsekattiin tommonen pieni merimuseo ihan vanhankaupungin kupeessa, itseasias oli tarkotus mennä siihen paljon kattavampaan museoon, mut ens kerralla sinne sitten. Tää oli monessa kerroksessa ja sisäls paljon mielenkiintosia juttuja esimerkiksi milloin ja miten alotettiin merenkulun opetus Virossa ja millaista se oli silloin. Museo tosin vaikutti tosi keskeneräiseltä vielä.
Estonian maritime museum, Fat margaret tower, Pikk 70, Tallinn
Mun suuri rakkaus, vanhat & värikkäät talot!!


Syötiin(hirrveen päättämisvaikeuden jälkeen) venäläisessä ravintola Troikassa torin laidalla. Kokemus oli kiva, koska en oo ikinä käyny venäjällä taikka missään tälläsessä venäläisessä paikassa. Ruokalista sisäls(ainakin mun tuntemuksen perusteella) paljon perinteistä venäläistä ja ruokalista oli myös venäjäksi ja suomeksi. Ite ruoka oli suoraan sanottuna melko pettymys. Tilasin punaviinissä haudutettua villisikaa, josta puuttu se punaviinissä hauduttaminen ihan kokonaan ja energialisäkettäkin oisin toivonu enemmän. Ihan kiva kokemus kuitenki!
Ravintola Troika, Raekoja plats 15 Tallinn.Tähän kahvilaan täytyy kaikkien negatiivisia ajatuksia omaavien suunnata saamaan positiivisia viboja! Sisustus oli täys kymppi ja kakut oli hyviä. Olin niin iloinen tuolla ilman mitään syytä haha :D Jopa vessa oli jotenki niin cool!
Cafe mademoiselle, pikk tänav 29, kesklinna linnaosa, Tallinn.


Vanha kaupunki olis siis aika 4/5 ja matkakin on yhtä kuin Turkuun menis

Tunnisteet: , , , , ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu