Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

IT'S JUST ME

10.4.2015

ENGLAND CALLED

Tehtiin viime viikolla tähän astisen elämämme spontaanein juttu ja lähettiin moikkaamaan meiän rakasta Annikaa sen uuteen kotipaikkaan Englannin Ipswichiin! Maanantai iltainen skypepuhelu päättyikin siihen, että keskiyöllä varattiin seuraavaksi päiväks lennot Munchenin kautta Heathrowlle, ihan huippuu! :DAika kaunis kaupungintalo, ihan näin tohon Kotkan harmaaseen laatikkoon verrattuna!


Ipswich oli vanhanaikainen pieni kaupunki täynnä kohteliaita ihmisiä ja vanhoja kivitaloja sekä -kirkkoja. Käytiin ihanissa pienissä pubeissa, tehtiin ruokaa ja mölyttiin suomeksi kaikkea kamalaa koko viikko. Matkustus rikastuttaa älyttömästi ja avartaa maailmankuvaa, mut ihan parasta oli olla maailmalla mun parhaiden ystävien kanssa!

Kadun kulmissa oli melkein joka päivä joku soittamassa harmonikkaa ja yhtenä päivänä kuunneltiin ainakin puoli tuntia ihanan miehen laulua kävelykadulla.

 En oo yhtään clubi-ihminen(en tiiä oisinko jos omistaisin rajattomasti rahaa, ehkäpä:D), mut kestin pari iltaa!


Pubien lisäksi Poundland ja Primark oli tosi jees kauppoja. Kerrankin sai pähkinöitä, jotka ei maksanu maltaita! Kun poundlandissa on kaikki punnan vaan. Torikin oli aina tosi söpö sekä tuo hodarikoju mistä ostettiin välipalahodarit pari kertaa.

Mä ihailin englantilaisten puhtetapaa sekä kiltteyttä ja yks englantilaispoitsu toteskin aivan ihanasti että: "Mitä järkeä on olla ilkeä, kun ei se kiltteys ole kuitenkaan keneltäkään pois?" Niimpä.


Vierailtiin myös Felixtowessa Atlantin rannalla syömässä Fish&Ships!


Kotimatka oli älyttömän pitkä meiän halpislentojen takia, mut ei haittaa parhaassa seurassa ollessa! Syötiin heathrowlla äyttömän siistissä sushiravintolassa, jossa ruuat kulki hihnalla ja pidettiin omaa karaoke showta zurichin lentokentällä keskellä yötä.
Seuraavaks sit Lontooseenkin, nyt viikonloppu rentoilua perheen & isovanhempien kanssa ja maanantaina kauniit vuoret kutsuu !

Tunnisteet: , , , ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu