Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

IT'S JUST ME

21.4.2015

TEE MITÄ TEET, MUT ONNELLISUUDESTA, ÄLÄ PAKOSTA

Liian moni tekee asioita ja päätöksiä elämässään vaan, koska heistä tuntuu, että niin "pitää" tehdä. Että jos he eivät tekisi juuri niin, olisivat he epäonnistuneita elämässään ja kaikki olisivat pettyneitä. Tällöin ihmiset eivät ajattele omaa onnellisuuttaan vaan suorittamista. He vain suorittavat elämäänsä eteenpäin luullen olevansa onnellisia, vaikkeivat sitä tosiaankaan ole.

NIIN VÄÄRIN.


Ihmisten täytyisi päästää irti ajatuksesta, että jotakin on pakko tehdä ja antaa tilaa ajatukselle, että jotakin voi tehdä. Monet kuvittelevat esimerkiksi, että on pakko opiskella maailman tappiin asti saadakseen superhyperin tutkinnon ja joskus jonain päivänä syperhyper hyvää palkkaa jolloin voi sitten ehkä vähän hengähtää. Se on ihan okei, jos joku oikeasti haluaa sitä elämältään, muttei se ole mikään pakko kenelläkään.

Niin moni haluaisi esimerkiksi  matkustaa, muttei kuitenkaan tee sitä, koska ei muka voi. Kuulee vain ihmisten sanovan: "voi kumpa mäkin voisin" "oispa kivaa lähteä, mä oon niin kateellinen!". Siintä vaan lennot buukkaukseen, kiva simppeli majotus ja matkaan! Ai eiks se ookkaan niin helppoa, no miten niin? No se on vain se puuttuva rohkeus mitä vaaditaan sen "ei niin vain voi tehdä" -ajatuksen syrjäyttämiseen. Vaatii paljon hypätäkseen pois oravanpyörästä tehdäkseen jotain rohkeaa, mutta se on sen arvoista. 

Moni ei vielä tämän ikäisenä tiedä yhtään mitä haluaa opiskella ja se on ihan okei, maailmassa on niin paljon muitakin asioita mitä voi tehdä opiskelun sijaan. Mä vaan satuin olemaan onnekas ja tietämään mitä haluan ja nyt mulla on ihana ammatti sekä töitä tulossa. Vaikka varmasti moni ois oottanu, en mä heti suoraan töihin päässyt, vaikkakin niitä oon kovasti hakenutkin. Kotonakaan en jaksaut löhöillä. Ja vaikka moni ois ehkä oottanut, en käyttänytkään mun säästöjä esimerkiks omaan asuntoon. Vaan mä keräsin kaiken rohkeuteni ja lähdin ensiksi Dubaihin mulle ennestään tuntemattoman kanssa. Tulin kotiin kahdeksi päiväksi josta suuntasin spontaanisti parhaan kaverin luokse Englantiin ja taas pariksi päiväksi kotiin josta jahtaamaan unelmia Sveitsiin. Olin hyvin epävarma kertomaan kenellekkään matkoistani, koska mäkin ihan vaan normaalina suomalaisena ihmisenä aina vähän pelkään muiden mielipiteitä. Niin väärin sekin, koska ei kenenkään muun mielipiteellä oo mitään väliä, jos sä oot onnellinen. Ja niin mä oon onnellinen näillä kummallisilla valinnoillani tällä hetkellä, vaikka  köyhä olenkin haha.

Enkä mä tarkoita, että kaikkien olisi juuri matkustettava. Vaikka suosittelen sydämeni pohjasta kaikkia matkustelemaan niin paljon kuin mahdollista huolehtimatta liikaa rahasta. Se on ihan totta, että ainut asia jonka ostamalla voit tulla rikkaammaksi, on matkustus.
 Tarkoitan vain, että kaikkien olisi tehtävä sitä, mikä saa juuri sinut onnelliseksi. Seurattava sydäntään. Viis veisattava siitä, mikä olisi oikein tai jollain tapaa järkevää. Muuta pois, lopeta koulu, eroa epämiellyttävästä työstä, opiskele uudestaan, aloita uusi harrastus, lähde kauas pois, muuta valintojasi, kerro ihmislle tunteistasi. Tee mitä pitää, jotta tulet onnelliseksi ja unohda muiden mielipiteet. Uskalla olla onnellinen.

Do whatever makes you happy, follow your heart and do everything with passion. Travel as much as you can. Enjoy every moment you have. I'm sure you won't regret. 

Everything I do, I do with passion 
 - Mira Kotorinne
     


Tunnisteet: , , , ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu