Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

IT'S JUST ME

16.3.2015

FANCY VIIKKO SVEITSISSÄ

Nyt viimeistään on aika julkasta ihan huipun Sveitsin reissun kuvat uusien jännien juttujen tieltä pois! Oltiin siis viikko Sveitsissä lokakuussa ja yövyttiin kaverin luna Winterthurissa, junalla Zurichistä johonkin suuntaan jonkun verran ja sit siistillä haitaribussilla vielä vähän matkaa.Käytiin vaeltamssa yhelle vuorelle semmonen aika easy reitti! Tolloin taas huomattiin kulttuurierot ja kuinka fancyjä ne sveitsiläiset onkaan. Meinaan meitä kehotettii laittamaa lämpimät ja hyvät kuteet vuorille, joten perus urheilutamineet päälle vaan ja näytettiin ihan junteilta ku kaverit oli laittanu yllensä mm. farkut ja vanssit :-D
mut kivaa oli! Mulle oli ihan huikee kokemus toi juna, jolla mentii alas sieltä vuorilta. Voin meinaa sanoa, että pelotti enemmän, ku lentokoneessa :-D Vuorilla haikkaamisen jälkeen nähtiin myös(junttitamineissa!) toi astetta hienostuneempi kaupunki Luzerne

Yhen päivän plääninä oli tommonen tiedekeskus(?) missä saatiin päästää sisäiset 5-vuotiaamme esiin, sopi  meikälle haha

 Toi yks viikko tosiaan opetti mut, juuston pahimman vihollisenkin rakastamaan sitä. Tona iltana meillä oli raclette illallinen ennen hienolle(KALLIILLE) clubille lähtöä. Myös aito fondue illallinen tuli koettua ja vähän epäröivin mielin sinne meninkin, mut sehän oli ihan älyttömän hyvää.


 Rakastuin ihaniin värikkäisiin vanhoihin taloihin!! Istuttiin viikon aikana junassa monet kerrat ja joka kerta tuijotettiin lumoutuneina ikkunasta ja  huudeltiin "ihania taloja, lovely houses!!" ja tais kavereittenkin mieleen jäähä mitä tarkottaa ihana. Noissa vaan oli sitä jotain.


Tosiaan ihan huippu reissu ja Sveitsi ja sen luonto sekä ihanat talot oli huikeita! Hullut suomalaiset ainakin edusti ihan joka tilanteessa :-D Hintataso oli se juttu mistä suomitypyt tuolla kauhistu ja menetti viimisetki pennosensa, mut nytpähän opittiin sekin. Siispä jos Sveitsiin aiot, niin ajoissa pankista varaamaan frangeja ja reilusti! Jos oikein muistan niin coca-cola ja kalja tais kuitenkin ainoina juttuina olla melko halpoja. 

Pakko myöntää, et ei tällä ekalla kerralla lentokoneessa pieneltä käsien vapinalta säästytty. Etenkin ku piti mennä yksin ekassa ryhmässä koneeseen :-D Olin mä tossa vuoden vaihteessa kuukauden Puolan Gdyniassakin, ilman kameraa tosin. Suurin osa ajasta menikin laivalla kokkaillessa joka oli telakalla, siis olin harjoittelussa. 

Tunnisteet: , , , , , ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu