Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

IT'S JUST ME

21.11.2013

it's the best time of the year

Ei joulussa oo kyse siitä, kuka saa eniten lahjoja tai kenellä on hienoiten koristeltu koti. Ei siintä kuka saa ostettua kalleimpia lahjoja tai pidettyä parhaat pikkujoulut. Eikä edes siintä kuka stressaa ja hössöttää eniten!
Joulussa on kyse yhdessäolosta. Ja siintä tunteesta, kun saa toiselle hyvän mielen antamalla sille jotakin, minkä on ajatuksella hankkinu. Hyvän ruuan syömisestä yhdessä rakkaimpiensa kanssa. Ihanasta tunnelmasta ja rauhallisesta olosta. Joulumielestä. 

Eihän ketään voi pakottaa jouluihmiseksi, mut mua surettaa niitten ihmisten puolest joilla ei oo yhtää joulumieltä. Mä ite rakastan joulua! Jouluostokset, koristelut, joulutorit ja -markkinat, lahjojen antaminen, paketointi, ihmisten tekeminen iloiseksi, joululaulut ja -tunnelma kaupoissa, rentoutuminen sekä jouluruoka ja herkut ♥ Best time of the year!

Mä oon jo hankkinu osan lahjoistakin ja tiedän mitä ne loput lahjat on, mitä en oo vielä ostanut. Ärsyttävää, ku jotkut sanoo, että on "vasta marraskuu" , menkää vaikka jenkkeihin, ni huomaatte, että on "jo marraskuu" ! :D 

Niin että hurjasti joulumieltä vaan kaikille ja nyt innokkaana jouluostoksille!! ♥♥♥♥

Kävin tänään Kotkan jokavuotisilla joulumarkkinoilla ja voi kun tuli ihana fiilis! Surullinenkin fiilis samalla, kun olin käyttänyt mun rahat enkä saanut ostettua mitään ihania käsintehtyjä juttuja. Mun ois niin tehny mieli ostaa vaikka ja mitä kauniita koruja ja lämpösiä villasukkia. Meinasin jäädä pahoittelemaan joka toisen kojun kohdalle, kun en voinut ostaa heiltä mitään vaikka kuinka oisin halunnu :-( Kaikki vanhuksetkin kun oli omin kätösin kutonu sukkia, huovuttanu hattuja ja valanu kynttilöitä. Ens vuonna lupaan ostaa!
Ainut mitä sain ostettua(josta tästäkin mulle annettiin alennusta), maailman parasta toffeeta! Itsetehtyä valkosuklaaminttutoffeeta

3 kommenttia:

22. marraskuuta 2013 klo 7.20 , Blogger Annika kirjoitti...

Ihana postaus, tykkään vaa nii paljo sun lukee sun blogii. Entistäki enemmän.
Samaa aikaa mul tuli kauheen haikee fiilis. Tää joulu tulee olee niin erilainen mul ku monet aikasemmat. Oonki ihan muitten kans, kaukana kotoa. Tänä vuonna ei vaihetakaa joululahjoja, vaan välillä on monet monet postimiehet ja -naiset, lentsikat ja autot, mitä lie. Mul on hirveen syyllinen olo "joulussa on kyse yhdessäolosta", ja mie oon poissa jouluna mun rakkaista, mikä paskiainen. Mietin jokaist jouluu, ku oon vaa "hommannu jotaa lahjaks", viimetinkaa ja välil miettimättäki.. Samaa aikaa mua pelottaa jouluaika hirveesti. Niinku sanoitki, tulkaa kattoo jenkkeihin. Tääl joulu on ollu täydes käynnis jo ennen halloweenii. Joululaulut soi, ihmisil on joulukoristeit ja -valoi, joka puolel myydää joulujuttui ja joululahjoi. Silti mul ei oo yhtää joulufiilist. Tuntuu siltä et sen vois skippaa kokonaa.
Toki mie teille kaikille ihanille jotaa täält järjestän. Ja kyllähän se skype on olemassa joulua varten, onneksi.

Puspus, sun viesti instagramis sai mut tänää samaa aikaa nii onnelliseks mut ikävä on edellee kova <3 Se tuli just oikeesee aikaa, pyytämättä. Kiitos, et oot olemas.

 
23. marraskuuta 2013 klo 0.01 , Blogger Mira kirjoitti...

ihana oot rakas<3 Sulle on tulossa tästä pitempääki tekstii mut kuitenki, mieti kuinka monta jouluu oot viettän tääl Suomes ja kuiinka monta tuutkaa viel viettämää, mut tää joulu siellä saattaa olla sulle ainutlaatunen kokemus. Joten NAUTI. Ota kaikki irti siintä suuresta jouluhhulinasta.Suuruudesta ja heinoudest,kerranki ku on mahollisuus. Me ehitää vielä niin monet joululahjat vaihtaa kasvokkain, et toi on vaa pikku hetki ku voit kokee jotaa noin erilaista.

Kiitos itelles vaan, kiitos et oot jaksan nähä niin paljo vaivaa noitten kirjeitten etee, se pysäytti taas. Haleja! <3

 
30. marraskuuta 2013 klo 19.53 , Blogger fanny alexandra kirjoitti...

voi ihana tietää etten oo ainut joka on iha fiiliksissä joulusta!:-D tulispa se jo... :-D

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu