Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

IT'S JUST ME

10.8.2013

Elämä on laiffii !


heinäelokuuu 004


heinäelokuuu 025

heinäelokuuu 032

heinäelokuuu 044

heinäelokuuu 053

heinäelokuuu 062
En ees jaksa alkaa kirjottamaan mitä kaikkea on tullu tehtyä, koska suoraan sanottuna en ees muista paljoakaan :-D Kuvia ainaki on joku miljoona. Annika on hyvästelty haikein mielin ja nyt on myös kesän viimiset grillaukset ihanimpien hullujen kanssa vietetty. Toki lomaa ois aina kiva jatkaa, mut ei mua ihan niin hirveesti koulun alkaminenkaa haittaa. Sen verran kivasti on tullu vikat lomapäivät vietettyä! On ollu myös ihanaa huomata, etten ehkä mun peloista huolimatta jääkkään ihan yksin vaikka Annika onkin vuoden poissa.
heinäelokuuu 093

heinäelokuuu 100

heinäelokuuu 090

heinäelokuuu 118

heinäelokuuu 137
Otan kaiken irti jokaisesta päivästä ja nautin pienistäkin iloista. Se, kun mulle sanotaan, että ollaan täällä aina kun mä tarvin. Se, kun nauretaan tyhmille jutuille aamuun asti ja nukahdetaan vierekkäin. Tai maataan kaikki samalla sohvalla toistemme päällä.Se, kun ollaan vaan yhdessä tekemättä yhtään mitään.Ja autetaan aina toisiamme. Just kaikki tälläset pienet asiat. Ne saa mut niin onnelliseks.
heinäelokuuu 143

heinäelokuuu 154

heinäelokuuu 205

heinäelokuuu 217

heinäelokuuu 222
 Yks päivä telkkaria kattoessani kotona Helmi, Henna ja Liinu ilmesty meille sanoen: "Mooi, me tuotii banaanei ja suklaataki!". Awww :3 Eilen illalla täällä iskällä grillatessa Henna tokas: "Miksei olla ennen tultu tänne?! Täähän on ihan sika kivaa eikä seurassakaa oo mitää valittamista!". Kataki sano illan aikana et: "Onneks on sentää tällästä kivaa tekemistä vikoille lomapäiville!".  Jep, en tarvi mitään muuta nyt!
heinäelokuuu 260
Viimeinen ehtoollinen!(viimeinen yhteinen illallinen Annikan kanssa:D)

heinäelokuuu 315
we miss you Annika SOO MUCH !

heinäelokuuu 333

heinäelokuuu 344

heinäelokuuu 361

heinäelokuuu 389

heinäelokuuu 377

heinäelokuuu 393

heinäelokuuu 407

heinäelokuuu 417
Ollaan tehty loppu lomasta hyvä syömällä jokaikinen päivä ihan järkyttävät määrät kaikkea mättöä!! Jos ei keksi mitään muuta tekemistä, aina voi syödä haha :D
p.s MÄ VEDÄN SAXET !!

2 kommenttia:

12. elokuuta 2013 klo 4.49 , Blogger Annika kirjoitti...

Tän postauksen ku luin ni tuli kauhee ikävä teit! Voi ku voisin olla siellä grillailees teijän kans :(
Mut ehitään myö grillata ja hengata vaikka kuinka paljon ja sitä paitsi SLC:ssä on Victoria Secret ja hankin sulle sieltä paljo coolimman synttärilahjan ku mitä Suomest löytäisin! Ja lähetän kans sit Skittlessei ja jenkkikarkkii!! Ja samal voin lähettää vaik muilleki jotaa karkkii ni voitte sit yhes syyä siel vaikka onhan teil siel vaikka ja mitä muutaki tekemist siel!!;)

Terkkui ja halei sinne <3 puspus!

 
12. elokuuta 2013 klo 13.53 , Blogger Mira kirjoitti...

ää vooi ihana, itku tuli ==( Just sanoin äsken et siä yleens aina soitat joka paikkaa mun puolest ku en ite haluu!!

Niiii keksitää paljon kaikkea ettei ikävöitäs sinuu vaa pelkästää koko ajan :3 Sul on paljo coolimpi vuos siellä ja miee saan vs kamaa :3 sitku tuut takas ni on niiiiin paljo kaikkeeeee! Paljon haleja, kohta taas skypetellään!<3

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu