Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

IT'S JUST ME

29.5.2013

I'm ready for the summer nights

Olin koulusta kotona jo 11.15, mut edelleen kahelta mä makaan sohvalla miettimässä kaikkea enkä esimerkiks ulkona. No anyways mennääs asiaan. Nimittäin huomennahan tosiaan mullaki alkaa se kauan (tai tänä vuonna ei niinkää kauan) odotettu kesäloma. Se tuli jotenki yllättäen tällä kertaa. Ennen sitä on ehtiny oottaa ja laskea päiviä, mut nyt en oo ees hirveesti ehtiny oottaa lomaa. Ei toki haittaa yhtää et se kuitenki alkaa.
kännykkä-006
 Kesä 2013 tulee menemään aikalailla spontaaneilla jutuilla ilman mitään erityisiä suunnitelmia. Tosiaan ihan paria lukuunottamatta kaikilla kavereilla on töitä, joten senkin takia mun kalenteri näyttää aika tyhjältä näin katkerana työttömänä lomalaisena. Onhan se niinkin, että liika suunnittelu tuottaa vaa stressiä ja päänsärkyä. Antaa asioiden mennä vaan, niin kyl ne jotenki sujuu. Eikä rentoutumista todellakaan saa unohtaa lomalla, sehän on se tärkein asia!
kännykkä-004
Viime perjantaina heitettii hulvaton reissu Haminan kautta Kouvolaan Veturiin. Tältä reissulta ei tyhmiä juttuja, naurua taikka päriseviä jonnejakaan puuttunu! Kotiin lähtiessä oli mukana tietty taas iso Cubuksen kassi ja matkaeväät.
 No mut kyl mullakin on kalenteriin pari kivaa juttua merkittynä. Heti ens viikon maanantaina ollaan lähössä mökkeilemään saareen Annikan kanssa, ens viikon perjantaina lähetään bailaamaan Aviciin keikalle Katan kanssa(ja toivon mukaan saatas yöpaikka Helsingin suunnalta ja vietettäis yö siellä), juhannusta lähetään viettämään mökille ja lehmäsaareen, jossa yleensä monet nuoret kokoontuu juhannuksena sekä nyt jo perinteeksi muodostunu kesän kohokohta Summer up Lahdessa 5.-7.7. Sisältyyhän tohon vielä Kotkan meripäivät, joka vuotinen kolmen päivän puistojuhla sekä Annikan saattaminen lentokentälle 7.8
myytävii 005
Veturista lähti parin muun kivan jutun lisäksi mukaan nää super ihanat shortsit ja yks päivä onnistuin jo saamaan tollaset ihan kivat rajat
 Noiden valmiiksi suunniteltuiden juttujen lisäksi aion: ruskettua enemmän ku ikinä (siihen on ainaki aikaa :D), uida paljon, käydä picknikeillä, käydä jossakin kaupungissa missä en oo ennen käyny, syödä älyttömästi jäätelöä ja tuoreita marjoja, kuvata kaikkea, juhlia, valvoa Suomen ihanissa kesäöissä, tutustua uusiin ihmisiin sekä muuten vaa rentoutua ja nauttia lyhyestä kesästä.
kännykkä-005
Jokatapauksessa, jokainen kesä on ainutlaatuinen omalla tavallaan ja jättää monia ihania muistoja. Oli suunnitelmia tai ei - kesästä kannattaa nauttia ihan täysillä niin kauan ku sitä kestää! Viettäkää kaikki muutki kiva kesä ja muistakaa rentoutua !! 

Tässä vielä pari mun tän hetken lemppari alkukesän fiilistely biisiä :


p.s Kiitos mun blogin jonka ansiosta musta ei tunnu niin mitäänaikaansaamattomalta, vaikka istun edelleen tässä sohvalla kellon tullessa neljä :-D

2 kommenttia:

29. toukokuuta 2013 klo 17.03 , Blogger Nea kirjoitti...

käydä jossakin kaupungissa missä en oo ennen käyny,oot aina tervetullu loviisaa ;)

 
29. toukokuuta 2013 klo 21.19 , Blogger Mira kirjoitti...

hahahah itseasias sillee olin vähä suunnitellukki;D!

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu