Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

IT'S JUST ME

3.6.2013

Meil on kolme kuukautta elinaikaa

Viikonloppuna juhlittiin siis valmistujaisia, ylppäreitä ja loman alkamista joka vuotiseen tapaan Mansikkalahessa. Eli kakkua tuli kyl syötyä :-D Ilta manskissaki meni tosi kivasti (ja pitkälle). Tuli taas moikkailtua ihan kaikkia tuttuja ja pidettyä hauskaa. Miinuksena oon vaa _ihan_ täynnä itikan pistoksia ja kutittaa ihan hieman. Nyt ainaki huomaa loman alkaneen.
päättärit 021

kesänekat 009

päättärit 040

päättärit 037

päättärit 051
Tässä onki meiän vähän erilainen luokkakuva :-D Kaikki meiän luokkalaiset, jotka oli manskissa

päättärit 062
Vielä tänää ollaaki siis suuntaamassa saareen mökille vähä rentoutumaan, kelpaa paremmin ku hyvin! Nyt lähenki pakkaamaa ja ettimää jostaa hyttysmyrkyt tai ne syö mut elävältä seuraavaks :-D

3 kommenttia:

3. kesäkuuta 2013 klo 17.35 , Blogger Ellysi kirjoitti...

Päättärit on jotain niin ihana jos saa vaan hengaa omien kavereiden kans! Ja muutenki kesäilalt ai että :pp ihan parasta ku voi vaan porukal grillaa ja hengaa :D

http://ellysin.blogspot.fi/

 
3. kesäkuuta 2013 klo 18.55 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Olitteko kännissä koulujen loppuna vai kuulutteko niihin nuoriin jotka ei juo?=) Mietin vaan että saako annika muka juoda kun on lähdössä sinne Amerikkaankin ja näin.. En siis pahalla kysy mutta mietin vain miksi riskeerata tollainen tilaisuus..

 
3. kesäkuuta 2013 klo 19.06 , Blogger Annika kirjoitti...

No anonyymi, puhuttiinko postauksessa känneistä?:) Siinä sulle vastaus! Ja älä oo huolissas mun puolesta, kyllä mie tiiän mitä saan tehä ja mitä en haha :D millä tavalla tai miksi ihmeessä riskeeraisin Jenkkeihin lähön?

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu