Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

IT'S JUST ME

13.8.2011

tsekattii lande!


LPB+landeiluu 071

LPB+landeiluu 078

LPB+landeiluu 094

LPB+landeiluu 066
Tehtii Annikankaa tänää tollanen pien kiertoajelu landel tuol Pyhtään suunnal. No ei kai me nyt ihan huviksee sinne menty ajeleen, vaan haettii tallilta jossa ennen kävin mun kypärä jonka olin sinne unohtanu ja sitte vähän kierreltiin siellä. Käytiin kahvilla shellillä, ihanan rauhallinen paikka. Mä kelasin, et siel ois kiva olla töissä, ku ois niin rauhallista. Lähtiessä kierrettiin Huutjärven kautta ja ihailtiin niitä kivoja maalaismaisemia.
Eilen oli lomanpäättäjäisbileet ja oli tosiaaki KIVAA!! Mut niistä kuvii ja muuta varmaan huomenna, ku haluun saada vielä kaverilta parit kuvat.

Jos jollakulla on jotakin ideoita tai toiveita minkälaisia postauksia voisin tänne tehdä, ku ei varmaan nää peruspostaukset joka päivä kiinnosta, ni oisin kiitollinen. Olkaa kivoja ja heittäkää ideoita kehiin ja nauttikaa viimesistä lomapäivistä, niin mäki aioin!:-)
LPB+landeiluu 096

LPB+landeiluu 099

LPB+landeiluu 101

4 kommenttia:

14. elokuuta 2011 klo 9.55 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ihanaa nähä et vietät edelleen aikaa annikan kanssa :) pelästyin jo et onks teijän välit menny ku et oo siitä puhun täällä oikein enää.. onneksi ootte pystynyt pitämään teijän ystävyyden! hauskaa loppukesää ja hyvää opiskeluvuotta sinulle! :P

 
14. elokuuta 2011 klo 11.41 , Blogger Mira kirjoitti...

jep munki mielestä! ku en oo nyt vähään aikaan senkaa pahemmin viettäny aikaa.:) kiitos samoin sulle!:-)

 
14. elokuuta 2011 klo 13.15 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

MIRA!!!! sie sanoit ettet lisänny hölmöö kuvaa minust mut toi on viel hölmömpi ku se toinen hölmö kuva!!!!: DDDDDD -annika

 
14. elokuuta 2011 klo 14.21 , Blogger Mira kirjoitti...

no eiiiipäs ooooo:D:D:D:DD:D

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu