Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

IT'S JUST ME

10.8.2011

Rippikuvat!!

Sain tänää noi rippikuvat ja oon tosi tyytyväinen noihin. Varsinkin niihin missä on vaan vyötäröstä ylöspäin, koska mun mekko oli hirveen alhaalla ja korkkarit uppos tohon maahan. Ja aurinkokin vähän häikäs, mut toi laatu on jotaa niin hyvää. Mä haluuuuun järkkärin.

rippikuvat!! 010rippikuvat!! 005

11 kommenttia:

11. elokuuta 2011 klo 0.04 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

sul on iha vitun pieni pää

 
11. elokuuta 2011 klo 10.51 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

kuka nää otti?

 
11. elokuuta 2011 klo 12.22 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

nättejä kuvia mutta ei vissiin ihan ammattitaitosin näitten kuvien ottaja? siristät silmiä joka kuvassa ton valoavastaan ottamisen takia.. not so good. nätimpiä olisivat jos auringon häikäisyn takia et joutuisi siristämään.

 
11. elokuuta 2011 klo 13.12 , Blogger Mira kirjoitti...

milon täti otti musta nää kuvat ja ei ole ammattikuvaaja mutta tosi hyvä kuvaaja on ja kyllähän sai paaljon paremmat kuvat ku mun omalla kameralla:)

 
11. elokuuta 2011 klo 14.20 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

onks toi mekko sun mielestä "tosi alhaalla"? hei haloo se on rippimekko eikä mikää bilemekko jonka täytyis just ja just peittää perse ja pillu.. käytä vähän järkeä..
joku muukin on saattan tän joskus sanoo mut toi sun poikaystäväs näyttää hölmöltä xD sä oot ihan nätti mutta silti saan susta jotenki sellasen ylimielisen kuvan että kuvittelisit ittestäsi liikoja.. tää blogi vaikuttaa myös keskenkasvusen kirjottaneelta, niinku ootkin mutta hei, koita käyttää sitä järkeä välillä.. sun jutut on välillä niin idiootin ajatuksia että huhhuh.. ootko oikeesti noin tyhmä?:D

ps. kysyt kuitenkin että "kuinkas vanha itse olet" niin olen 22vuotias.. ja joo, on lapsellista haukkua anonyymina toisen ulkonäköä mut hei c'moon, pitää munki joskus saada olla lapsi ;D
onnee teille ja teijän "pitkälle" 7kk suhteelle <3

 
11. elokuuta 2011 klo 14.48 , Blogger Mira kirjoitti...

Kun kerran oot 22-vuotias niin musta on tosi outoa, että sua millään lailla kiinnostaa mun elämä tai mun blogi tai mitä mä ajattelen, varsinkaan jos sä et pidä mistään niistä, mä oon vasta kohta viistoista vuotias eikä mun tarviikkaa vaikuttaa yhtään vanhemmalta. Mun mielestä toi mekko oli liian alhaalla noissa kuvissa, koska mun mielestä se oli nätimpi ku se oli sillee vähä ylempänä rypyllä tai sillee eikä tollee suorana ja tiiän varsin hyvin, että ne oli sukulaisjuhlat eikä bileet. Arvostele mua ihan vapaasti jos haluat, en estä, mut jätä pliis mun poikaystävän arvosteleminen pois. :---)

 
11. elokuuta 2011 klo 19.55 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

eiks poikaystäväs kestä arvosteluu?xD siltä näyttääki..

 
11. elokuuta 2011 klo 20.24 , Blogger Mira kirjoitti...

voiluoja. En tiedä sun miesmaustas, mut mä en tarvii mitää painonnostajahirmuu niinku joku sano, enkä valitse poikaystävääni ulkonäön perusteella, vaikkakin totta kai sekin vaikutti asiaan. Ja miä ite en tykkää siintä, että sitä arvostellaan. Ei se ite siintä välitä.

 
12. elokuuta 2011 klo 1.29 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

miks sitte julkaset kommentit missä sun poikaystävääs arvostellaan?:o

 
12. elokuuta 2011 klo 20.51 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

siis ööö eihän toi mekko oo ees lyhyt...et tosi nätti on:)

 
12. elokuuta 2011 klo 23.49 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Aika karui kuvii. Näytät aika rupsahtaneelt. :0

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu