Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

IT'S JUST ME

26.4.2013

every day may not be good, but there's something good in every day

Tossa koulun jälkeen tänää lähettii heittämää Annikankaa pien tommonen kuvailukierros skootterilla ihanassa(NOT) ja lämpösessä(NOT) ilmassa. Tää kuvailukierros oli lähinnä Annikan hostperheelle lähetettäviä kuvia varten, en usko et oisin ihan muuten tossa säässä lähteny kuvailemaa. Sateen kovenemisen takii päädyttii pasaatii juomaan teetä ja päätettii jatkaa vähän (PALJON) paremmalla ilmalla. Tänää kuvailtii vähä tossa keisarillisella kalastusmajalla ja lukiosta sekä kirkostaki piti parit kuvat saada.
annika1 020

annika1 026

annika1 060

annika1 039
Mun näinki "positiivista" mielentilaa kohens huomattavasti se, että ku tulin kuvailureissulta himaan oli koira tehny mulle tosi kiva yllärin ja levittäny kaikki roskat ympäri keittiötä. Hetken kestäneen raivoomisen jälkee jouduinki sitte keräämää roskii ja imuroimaa. Nyt tuntuu, et toi kaatosade ei lopu ikinä.
annika1 070

annika1 027

annika1 073

annika1 077
 Oon tässä hetken venaillu ikkunan edessä, et sade ees vähän hellittäis ja pääsisin reippailemaa koiran kanssa. Ei se taida hellittää, vaikka kuinka tuijottaisin ulos. Noh, virkistävän sadelenkin jälkeen voinki koko illaks käpertyä sohvan nurkkaa ja mutustaa perjantain piristystä, mun tänää koulussa leipomaa suklaaliköörikakkua :-)

Eilen oli kiva päivä ja osa mun henkkamaukan tilauksesta oli tullu. Tilasin sieltä oikeestaan vaan muutamat treenivaatteet salille ja lenkille. Eilisessä paketissa tuli toppi ja pinkit shortsit. Noi shortsit on aivan mahtavat, ihann neon pinkit!! En malta oottaa, että pääsen noi jalassa ulos juoksemaan.
annika1 005

2 kommenttia:

28. huhtikuuta 2013 klo 15.19 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

En ymmärrä miks vitus annika ei suostu tyylii ikin kuvii ku se on noi kaunis?!;o
Ihanat sortsit mira, oot kans tosi nätti <3

 
28. huhtikuuta 2013 klo 20.01 , Blogger Mira kirjoitti...

Nii, en mäkää tosiaakaa ymmärrä!:D
Kiitän :-)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu