Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

IT'S JUST ME

22.10.2011

Because your mine, I walk the line

 Johny Cash:Walk the line

mirankuvat 010

mirankuvat 003 

mirankuvat 012

mirankuvat 009

mirankuvat 016

mirankuvat 006

mirankuvat 026 Eilen ei niin rennolla syysloman alotuksena menin tetin jälkeen salille, mut oon kuitenki ilonen et jaksoin mennä. Illal sit otettiiki ihan rennost ja katottii Milonkaa leffaa + syötii porkkanoit ja kurkkuu dipinkaa. Alotettii ekaks jotain slither kauhuleffaa, mut vaikutti niin surkeelta, et katottii sit toi walk the line ja se  oli niiiiin hyvä! Yleensä tollaset leffat jotka on voittau oscareita, niinku esimerkiks slummien miljonääri ei oo yhtään mun makuun, mut toi leffa oli ja ku siinä just kerrottiin viisket luvusta ja sen sellasesta. Ja se musiikki siinä leffassa on just hyvää. Tänää Kierrettii Jumalniemi ja etittii mulle kenkii ja Milolle takkii, mut ei niit kenkii ainakaa oikee löytyn.  Koht taietaa jatkaa sit leffojen kattelemist ja rauhallist viikonloppuu tääl Milol, ku tääl ei oo ees ketää muita himas. :-)

p.s älkää välittäkö noista kuvien ja tekstin väleistä, blogger ei suostunu yhteistyöhön.

2 kommenttia:

22. lokakuuta 2011 klo 20.01 , Blogger Anniina kirjoitti...

Blogger on tuntunut kyllä olevan vähän sekasin tänään. Nään vaan osan noista sun valokuvista :/ Olisin halunnut nähdä kaikki, sillä noi kuvat mitkä nään, on upeita:)

http://annidiary.blogspot.com/

 
23. lokakuuta 2011 klo 11.38 , Blogger Mira kirjoitti...

Joo meni kyllä totaalisesti hermot ku yritin postausta tehdä:D Harmi ku ei näy, mulla kyllä näkyy ihan kaikki:o Ja kiitos vaaaan!:-)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu