Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

IT'S JUST ME

18.10.2011

paina taas kaasu pohjaan, anna elämän mennä

ä'ölknjbh 074

ä'ölknjbh 048
Täs mun lemppari hajuvesi! Tai ei nyt sillee lemppari, on niit parempiiki, mut tää tuoksuu hyvält ja maksaa vaa _seittemän_ euroo.

ä'ölknjbh 066
Täs se mun uus takki! Ei mikää kovin lämmin, pelkkä syystakki, mut just siisti sellanen.

ä'ölknjbh 047
Täs mun tän hetkinen kännykkä, haha. :D Meni hermot mun kännykkää, ku kukaa ei koskaa saa muhun yhteyttä, eikä kenenkaa viestit tai puhelut tuu perille asti, joten nappasin nyt käyttöö hetkeks ton äitin vanhan kännykän.

Hohhoijaa, jo kolmas enemmän tai vähemmän lagituspäivä peräkkäin. Nyt tää saa kyl riittäää huomen on pakko tehä jotaa. Paitsi tosiaa eilen käytii Joonaksel ja sit viel Miralki ja tänää käytii kävelyl ja kuvailees ja eksyttii samal käymää prismas kattelees puhelimii. Siel ois yks pieni ja söpö pinkki samsungin puhelin..

Niiii ja siel tetis rossos ollaa oltu eilen ja tänää ja on kivaa! Vaikka jalois vähä tuntuu, ku koko päivän melkee joutuu seistä, mut silti aika rentoo ja saadaa kuitenki syödä siel silt listalt joka päivä melkee mitä vaa halutaa. Eikä ees jouduta olla siel sitä kuutta tuntii mikä meiän pitäis, vaan eilee oltii neljä ja tänää vajaa viis tuntii.

p.s latasin photoshopin mut ei oo pienintäkää haisuu sen käytöst eikä se tullukkaa suomeks vaik luulin..

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu