Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

IT'S JUST ME

10.10.2011

Keep On Dancing Till The World Ends

ohoy 024
Voi ei taas on liian monta päivää postaamatta.. Mä oon kyllä joka päivä halunnu tulla postaamaan, mutta yksinkertasesti en vaan oo ehtiny vaikka oisin kuinka halunnu, ku on ollu paljon tekemistä ja kokeitakin vielä. Huh, ompas tää peruskoululaisen elämä rankkaa..:D Viikonlopusta  nyt sen verran, et oli ihan huippu kiva viikonloppu!! Kuvia on muutama ja ne on aika sekalaisessa järjestyksessä, koska en nyt jaksa alkaa niitä mitenkää järjestelemään.
Perjantaina oli Vilin synttärit, mitä sit (ylläri,ylläri) päädyttiin loppujen lopuks juhlimaan Milolle ja niille liian pienen tilan takia ja kivaa oli  ja mun kamera onkii täynnä tosi mukavaa kuva matskua parin ihmisen ansiosta jotka kuvas vaikka ja mitä sellasta, jotka ei tosiaa sovi tänne blogin puolelle....=DD
07-0911 034
Lauantaina kävin Annikankans kahvil Aromes ja syötii puoliks palanen sellast vadelmasuklaakakkuu ja oli muuten hyvääää. Ja juteltii ihan kunnolla ihan liian pitkästä aikaa. Vähän näin kanssa Metsolassa muutamaa kaveria ja illalla suunnattiin Milon siskon ja sen poikaystävän luokse kattomaan leffaa ja mässäilemään vähän kaikkea hyvää. 
07-0911 036
Eilen päivällä pojat meni jonkun autokaupan avajaisii, ni mie ja Annika suunnattii isin luokse laulelemaan vähä singstaarii! Oli kyl liian pitkä edellisest laulelu kerrast ja noi vanhat iskelmä biisit on aina vaan niin hyvii. Illal mentii Milonkaa yheksänkuukauden kunniaks leffaa kattomaa friends with Benefits ja oli hauskin leffa pitkään aikaan. 
07-0911 033
Tää päivä onkii menny vähä loikoiluks ja yhteiskuntaopin lukemiseks salil käymisen lisäks. Nii ja haettiihan me se mun kamerakii, ku se oli tullu huollosta, mut ärsyttää niiin paljo, ku eipä tietenkää tullu takas pattereit, eikä kameralaukkuu ja ne tulee postis varmaan joskus parin viikon päästä..

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu