Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

IT'S JUST ME

18.7.2011

SUMMER UP 2011

Aattelin ekaks, et teen molemmista päivistä postaukset erikseen, mut noi kuvatki on aika sekalaisesti enkä enää ees muista kuka esiinty minäki päivänä ni tässä kaikki samassa.
00 027
Oli tosi kiva Summer Up kaikenkaikkiaan, siis muutamista pikku probleemista ja sen sellasista huolimatta. Oon lukenu monesta blogista, et ihmiset jonotti telttapaikkoja jopa neljä tuntia, mitä ihmettä. Me jonotettii niitä varmaan viistoista minuuttia.

Meiän telttahan siis oli iso. Noin isoja telttoja, ku meillä oli vaan kaks meiän oman lisäks ja oli kiva kuunnella ku joka toinen ohikulkija oli sillee, et "näät sä kuinka iso teltta!". Ja illalla ku yritti käyä nukkumaan jokainen ohikulkija kompastu niihin sen teltan pitkiin naruihin ja seinät kaatuili päälle.
000 012

000 113
Oli niin jees, ku siinä meiän teltan vieressä oli vesipiste ja saatiin koko ajan haettua lisää kylmää vettä ja kaadettii sitä kans ittemme päälle ja molempina päivinä käytiin kans kerran uimassa. Siellä meinaa oli ihan kuolettavan kuuma niinä molempina päivinä. Mut eipä se hirveästi menoa haitannu, paitsi silloin ku yritti nukkua.
000 004

00 053
Teltta-alueella sekä festarialueella molemmissa oli ihan hurjan hyvä fiilis ja ihan jumalattomasti porukkaa mikä onkin vaan hyvä juttu. Ja varmasti jokainen siellä oli bilefiiliksellä. Esiintyjät oli tosi hyvii, eniten tykkäsin Uniikista ja Mikael Gabrielista. Kyl ne on vaan aina niin ihania.
000 015

000 170
Molempina päivinä käytiin kans keskustassa pyörimässä ja sähläämässä kaikkea. Nii ja tietysti eksymässä muutaman kerran. Perjantaina ei nähty raappanaa vaikka sitä niin kovasti odotin, koska jätkäjätkät esiinty niin kauan, ni ei jaksettu venata ja lauantaina olisin halunnu nähä fintelligensin, mut lähettii jo petri nygårdin jälkeen ajamaan Kotkaan.
000 313

Tää postaus tuli vasta nyt, koska sain vasta itekki nää kuvat.

3 kommenttia:

19. heinäkuuta 2011 klo 0.18 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

olitteko te kuudestaan noin isossa teltassa :O keitä noi sun kaverit on ketkä oli mukana?

 
2. elokuuta 2011 klo 18.09 , Blogger H kirjoitti...

meiän upee pornoluolabordelli ! eiks ne yhet sillai sanon :D:D

 
4. elokuuta 2011 klo 21.18 , Blogger Mira kirjoitti...

nnno jep juust se!:D

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu