Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

IT'S JUST ME

17.9.2011

weekend

Tsekattii tosiaa eilen Hamina ja valojen yö. Eipä ollu kovin ihmeellinen tapahtuma ja alko sataa vettäkii, ku päästii sinne, ni ei jaksettu siel kauheen kauaa olla, eikä venata mitää ilotulitust. Mut olihan meil kuitenki ihan kivaa.
valojenyö 001
Nähtii tollanen siisti sateenkaari ja kuvattii se tos kyminlinnan kohal. Amiraalin kohal se ois näkyn sellasen ihan puolikaaren, mut siin ei pystyn kuvaamaa. Ei oo kovin hääppönen laatu, mut silti mun mielest just siisti maisema.:D
valojenyö 005
Nii ja totta kai löyettii sit ittemme Haminan hesest....Vois joo vähentää tollast roskaruoka mättöö, ku tänääki taas käytii heses. Mut siis se oli ihan pakollinen, ku oli ranskalaiset&dippi kuponki.
valojenyö 020
Pakolliset peili kuvaukset, hah :D Oli pakko pysähtyy Amiraalii lämmittelemää, ku tultii Haminast. Lähettii siint viel Melinalle kahville ja kaakaolle ja juteltii siel kaikkee kivaa ja lähettii himaa nukkuu.

Tänää käytii ostaas mulle hiusvärit, ku tosta edellisest kuvastakii tosiaa huomaa ton järkyttävän juurikasvun. Sit muuten ollaa vaa oleiltu ja äiti haki tos joku aika sitte pizzaa ja mulle kanasalaatin.

1 kommenttia:

25. syyskuuta 2011 klo 23.35 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hirvee kuva!!!! :D -kata

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu