Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

IT'S JUST ME

15.1.2013

I dont really give a fuck what you think about me

Jee on ollu hirveesti tekemistä lähiaikoina ja oon aikalailla hengannu mm Julian, Annikan ja Katan kanssa + tänää kävin Maijun kanssa kahvilla pasaatissa. Mut äh ei nyt vaa pysty kirjotella tän enempää, koska niska ja hartiat huutaa hoosiannaa ja oon ihan tuskissaa. Iltapalan kautta nukkumaa nyt! (noei huijaan vaa, yritän käyä nukkumaa parin tunnin sisäl:D)
okj 046

okj 038

okj 042

okj 028

okj 008

5 kommenttia:

16. tammikuuta 2013 klo 15.38 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hahahahha onks lissujulia sun uus bff? :D minnes annika on unohtun? hyvin sä vaihdat sun bff koko aika tiesitkös että bff tulee sanoista bestfriend FOR-EVER.. vai onks teillä jotaan riitaa taas? huhhuh !!

oot vaan aina katan ja julian kanssa ja ryyppäätte joka viikonloppu hyvä maine teillä ainakin on. annikan kaaa riitelette always. hengaaks se yksin viikonloput?xD

pitäisit parempaa huolta frendeistäs! vai eiks annika ennää haluu chillaa sun kans ku ryppäät sekoilet ja teet kaikkee typerää nykyjää?!?!

 
16. tammikuuta 2013 klo 21.42 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ÖÖ?? mitä hittoo huomaa ettei lueta postauksii kunnol ennenku käydää kommentoimaa jotaa ihme shittii, jos et sattun huomaa tos ylhääl melkee ekas lausees lukee:oon aikalailla hengannu mm Julian, Annikan ja Katan kanssa?? ja sit mira on unohtan annikan vai?
Tyylii pitääks miran olla heti kirjottamas annikast jotaa pitkää stoorii ettei heti luulla et ne riitelee ja mira ois unohtan annikan?
Jos vaikka ottaisit asioist selvää tai ees lukisit postaukset kunnol ennenku selität mitää kiitos ei muuta.

 
17. tammikuuta 2013 klo 13.00 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Typerää tulla kommaa tollast tänne jos ei vaivaudu ees lukee postaust !

 
17. tammikuuta 2013 klo 15.14 , Blogger Mira kirjoitti...

nyt hei oikeest, järki älä jätä...:D tos kommentis ei ollu ainuttakaa järkevää lausetta, skarppaa vähä

 
18. tammikuuta 2013 klo 16.24 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Haha söpöö, ku joku välittää mun ja miran väleistä, kerron ilouutisii, kaikki on hyvin ! :D ja juu, en mie yksin hengaa viikonloppui, ku mukana oon sekoilees, että ei sekään haittaa xd

Ja tosiaan en ymmärrä, mistä voi repii tollasii juttuja, että mie ja mira riideltäisiin tai ei ois välit kunnossa? Jos se nyt siitä on kiinni, että en oo ikinä kuvissa, niin se johtuu ihan siitä, että vihaan kuvien ottamista, enkä ikinä haluu et mira julkasee minust mitää tääl :D ja se, et nähää joka päivä ni tuntuis typerältä kirjottaa aina blogiin: "annika kävi tänään meillä", "olin annikan kanssa venäjän tunnilla" xd

-annika

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu