Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

IT'S JUST ME

6.1.2013

Enjoy today, because yesterday is gone and tomorrow might never come

Loma tuntu kahen viikon sijaan kuukauden mittaselta, mut silti nyt tuntuu kauheelta ku se onki jo ohi. En oo tehny paljoo mitää erikoista, mut silti vaikka mitä. Yks päivä vuokrattiin leffa ja ostettiin ben&jerry's ja pidettiin leffailtaa Katan&Annikan kanssa. Se leffa kyl oli surkee mut jätski oli hyvää! :-D Ollaa hengattu yhen kaverin kämpillä monena päivänä ja aina on ollu kivaa, uusvuos oli maanantaina muttei ollu mistää parhaasta päästä ja tiistaista torstaihin hengattii Annikan kanssa meillä löhöten tekemättä yhtään mitään.
joului 089

joului 086

kvl 016
 Perjantai aamuna lähettii sit Katan kanssa super väsyneinä junalla  Kouvolan alennusmyyntejä kohti. Sain ostettua ginasta paidan ja parit kivat korut sekä cubuksesta 92€:lla kaikkea mahollista kivaa ja tarpeellista. Kaikki oli hyvin, ku saatii mäkkäristä wrap -aterioilla masut täyteen, mut sit tuliki jo vähä ongelmia. Oltiin päästy helposti keskusta bussilla veturiin, muttei osattu kattoa bussiaikatauluja, joten myöhästyttiin meiän junastaki ja seuraavaa piti oottaa neljä tuntia.Istuttiin se koko aika keskellä rautatieaseman lattiaa, koska siinä oli paikan ainut pistorasia ja piti ladata kännyköitä. Huomattii kuitenki, et jossaa vaihees ois tullu bussi mitä sit venattii turhaa ulkon 45min, koska sitä ei ikinä tullu. Seuraava bussi onneks tuli jonkuu ajan päästä ja oli ehkä maailman ihanin tunne vihdoin päästä kotimatkalle.
kvl 014

kvl 002

kvl 010
oli pakko hakea vähä suklaata rautatieaseman ärrältä ku alko aikaki käymää vähä pitkäks..

Eilenki vielä juhlittiin kaverin luona ja nyt oon niiiin väsyny. Perjantain shoppailujen jäljiltä en oo vieläkään laittanu vaatteita vaatekaappin enkä korjannu Annikan patjaa pois tai tehny ylipäätään yhtään mitään. Pitäis kans imuroida ja laittaa lakanat, mut oon maannu koko päivän sängyssä syöden sipsiä, jossei pikasta aamusta lenkkiä Annikan kanssa oteta huomioon.
joulu12

kvl 025
Nää ihanuudet siis ginasta yhteensä 13 €

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu