Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

IT'S JUST ME

11.12.2011

I wish nothing but the best for you

pokljhg 015

pokljhg 008
Eilen oli aika löhöily päivä. Rentoiltiin meillä ja ulkoiltiin Daisyn kanssa. Mä kans tein uskonnonpäättötyötä aika paljon eteenpäin. Meiän aiheena on rikos&rangaistus, ni mulla onkii paljo kilisemistä sinne pedareitten liian vähäsistä tuomioista yms.:D
pokljhg 006

pokljhg 029
Illalla Milon porukat teki ite tommosen super hyvän ja täyttävän hamppariateria. Noi sämpylät oli valmiita, mut ne pistettii uunii ja pihvit tehtii ite. Ranskalaiset tehtii jotenki rasvakeittimes ja sit jokainen sai laittaa ite tonne sisälle salaattii ynnä muuta mitä nyt haluskaa.
pokljhg 022

pokljhg 010

pokljhg 012

pokljhg 045
Vuokrattii toi Rakkauskirjeitä Julialle -lefaa makuunista ja tykkäsin! Ku leffa alko, olin sitä mieltä, että tuun kuolemaa tylsyytee ennen puolta välii, mut sit siin alko tapahtuu kaikkee kivaa ja lopuks toi leffa olikii hurjan romanttinen ja koskettava. Loppu minuuteil aloin pillittää ihan hulluna! Suosittelen kyl kaikille romanttisist elokuvist tykkääville.
pokljhg 009

pokljhg 039Iltaa kuulu kans totta kai Ben&jerry's! Oliki jo ihann liiian pitkä aika, ku olin tota syöny. Oli vähä liian makeeta toi suklaa, mut hyvää silti.

1 kommenttia:

20. joulukuuta 2011 klo 20.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

kiva blogi sulla, mutta pliis älä näytä noin kauheelta kuvissa, ei oikein sovi sulle

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu