Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

IT'S JUST ME

18.6.2012

Live life for the moment

Musta ei oo kuulunu täällä päin hetkeen(tajusin just ettei oo ku viikko siintä ku viimeks kirjottelin, tuntuu vaa paljo pidemmältä!), koska on ollu niin paljon kaikkea kivaa tekemistä, enkä oo jaksanu raahata kameraa mukana. Taino siintä on salamaki rikki, mut eipä se onneks tällee kesällä hirveest haittaa. Mut anyway, ei oo oikeestaa yhtään tylsää päivää ollu ja kaikkea kivaa on riittäny. Rusketus multa tosin vielä puuttuu, mut kylhän toiki vielä korjataan ;-)
pela 010
Eilen päivällä(okei joo aamua se kyl mulle oli..) sain masun täpötäyteen, ku suuntasin syömään mummin herkkuja! Ruuaksi sain kalaa ja perunaa ja otettuani jonkuu aikaa aurinkoo parvekkeella mulle tarjottiin vielä kokista, jätskii ja piirakkaa. Kyl kelpas!
pela 011

pela 019
Joo en ymmärrä, ei toi hiusten väri oikeesti noin karsee oo?:D Tästä kuvastahan huomaa hyvin kuinka paljo mulla on vieläki tota punasta hiuksissa, vaikka kuinka ollaan sitä yritetty saada pois.

Illalla juhliittinkin sitte Jesseä jolla tuli tänään 17 vuotta täyteen! Ihan railakasta menoa ja hyvät bailut. Tässä vielä vähän tunnelmia tanssilattian puolelta ;-)
jjanita

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu