Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

IT'S JUST ME

20.6.2011

Te ootte nynnyi vammasii, mä taas synnyin sankariks

Huhhuh mikä päivä eilen! Rakastan kesässä just tollasta spontaanisuutta, ku ei tarvii miettii viikonpäivii tai kellon aikoi ja voi tehä asioit yhtäkkii ja mitää miettimättä.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Vähä sen jälkee, ku oltii just heräilty Annika tuli sanoo et lähtää nyt mäkkärii ja kannattaa nousta vähä äkkii. Oliko ees jees, pirtelö ja kaks hampparii aamu-palaks ja saatii viel yks pirtelö ilmaseks ja isost pirtelöst alennust, ku se myyjä sääti jotaa.

Yhel Milon kaveril oli eilen synttärit, ni vinssattii sinne kakkukahveille, vaikka kuinka jankkasin Annikan pikkusiskoo lainaamaa meille bussikorttii, ettei olis tarvinnu pyöräillä, mut ei se niin paha ollukkaa ja saatiipa kuitenki kahvii ja mansikkakakkuu.

Photobucket

Photobucket

 Ekaks mentii Paulinen ja Miran kans istuskelee Metsolan koululle ja juoruumaa kaikkee turhaa ja sit myöhemmin lähettii ihan vaa yhtäkkii ajelee ympäri Kotkaa ja käytii esimerkiks moikkaamas Jessikaa, Helmii ja Villee, ku ne oli Ristiniemes riparil, käytii Amiraalis ja sit lopuks stopattii poikakalliolle istuskelee katoksee ja grillaamaa.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket


Illal lähettii viel uuestaa mäkkärii, autokaistalle. Miä, Milo ja Melinda syötii kahet ranskalaiset puoliks auton takapenkil, meil oli kahes astias dippei ja ketsuppii ja sit oli kahes ranskalaisii ja oli ihan hurjaa säätöö se syöminen. :D

Photobucket

2 kommenttia:

20. kesäkuuta 2011 klo 23.32 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

voiku mullaki ois noin paljo kaikkee tekemistä yhen päivän aikana, ja paljo kavereit minne mennä tollai vaa, vaikuttaa niin hauskalt! hehee nautinautinauti 8---)

 
21. kesäkuuta 2011 klo 13.43 , Blogger Mira kirjoitti...

hihii:) kyl sulla varmasti olis, mäki oon jo monta kertaa pelkästää kesän aikana miettiny että voiku ois jotaa tekemistä ja joku paikka minne mennä.:)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu