Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

IT'S JUST ME

1.8.2012

Elokuun eka..

Uusi kansio (2)-001
Uusi kansio (2)
Uusi kansio (2)-003
Uusi kansio (2)-002

Jep se ois nyt sitte elokuu, mitä ihmettä..? Oon nytte viettän aikaa Katan kanssa, syöny monena päivä aamupalaks mysliä&mustikoita ja vattuja, oleillu himassa, karhulassa, segelissä ja eilen kans hengailtii Paulinen kanssa segelin terassilla hienossa ilmassa  hirveessä tuulessa ja sorruin tuhlaamaan vikat käteiset rahat jätskiin ja mun kauan himoitsemaan pinkkiin paljettihameeseen joka oli vihdoin alennuksella hennesillä.
Tää oli sit vika lomakeskiviikko ja tasan viikon päästä alkaa koulut ja hirvee ankee arki. Toissapäivänä tilasin sen yhen ainoan koulukirjan minkä tarvin ennen koulun alkua ja joku päivä pitäs suunnata ostamaan vihkoja ja kyniä. Tää kesä on ohi nopeemmin ku mikään kesä ikinä ennen ja multa jäi tekemättä ja näkemättä niin paljon, mut kuitenki oikeestaa tuli tehtyä vaikka mitä ja koettua ihan mahtavia juttuja. Vielä hyviä ilmoja ja kesäfiilistä tosin on jäljellä jonkin aikaa, vaikka arki ens viikolla alkaaki. Vähä sekavat tunnelmat uudesta koulusta ja kaikesta, jänskättäääää
Koulun alkuaki voi venailla ees vähän hilpeemmissä tunnelmissa, ku sain tossa hetki sitten tehtyä forever21:ltä semmosen seittemänkympin tilauksen, en malta oottaa että se paketti on mun käsissä!

4 kommenttia:

2. elokuuta 2012 klo 0.21 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

minne meet opiskelee ?

 
2. elokuuta 2012 klo 0.26 , Blogger Mira kirjoitti...

meen opiskelee merenkulun kokkipuolelle:))

 
2. elokuuta 2012 klo 1.53 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

HEI ihan kamala toi eka kuva oikeest :DDDDDDDD -mursu

 
2. elokuuta 2012 klo 2.29 , Blogger Mira kirjoitti...

HEI ihan sika ihana toi eka kuva oikeest :)))))))) -kana

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu